Kehras

Kõigepealt olgu öeldud, et jehuuu, arvuti saigi korda 🙂 Talle mõjus ka vist kuum ilm, igatahes üle ta pidevalt kuumenes ja üle paarikümne minuti ei lasknud arvuti taga olla… Tegi vist võõrutusravi ja läks pidevalt kinni 😉

Viimased paar päeva veetsime Kehras minu vanemate juures. Midagi väga erilist me seal ei teinud, käisime niisama jalutamas ja nautisime veidikest vaheldust. Ka Kreniga tegelejaid oli terve hunnik ja meie ei pidanud teda kogu aeg lõbustama 😀

Minu emme ja issi:
Ja õde ja vend:
Igapäevane kindel käik oli poodi ema töö juurde. Poes oli ju mõnus jahe… ja jätsi sai kah 😉 Kren sai varakult poepidamise hingeeluga tutvuda 😀

Eile õhtul käisime suvilas grillimas ja arbuusi söömas ja võtsime vastu kaugelt Ameerikamaalt külla tulnud sugulase. Kren sai ka tema sülle 🙂

Juba ammu oli meil õega kokku lepitud, et võtame ette ka väikese fotosessiooni. Seda me ka tegime. Kren pidas väntsutamisele niii hästi vastu ja oli väga mõnus väike musirull 🙂 Siin siis valik piltidest, autor minu õde Gerda Põder.

Väga mõnus.. ja teinekordki, kui ta vähegi viitsib 😉

Tartus on Hansapäevad täies hoos ja täna käisime sealt juba mitu korda läbi. See on üks üritus, mida ma iga aasta väga ootan! Nii et homme ka. Ja ülehomme! 🙂