Kommipäev – Valeri küpsised


Juba esmaspäeval valisin selle reede maiuse välja. Järgmise reede oma ka 😀 Esmaspäeval tundus, et appi, kui kaugel see reede on ja ei jõua enam ära oodata… Mis siis veel järgmisest reedest rääkida 🙂

Sellel nädalal osutusid valituks Valeri küpsised. Mu supersuured lemmikud, parimad küpsised üldse! Me ei olnud kunagi varem proovinud neid ise teha, aga esmaspäeval sattus kuidagi retsept ette ja nii mul vastupandamatu isu tekkiski. Kahjuks või õnneks pidi reedeni kannatama 😛

Võtsime ette mingi täiesti suvalise retsepti, mis google otsingust esimeste seas välja tuli. Karel hakkas munasid vahustama, mina pähkleid ja rosinaid peenemaks hakkima. Samal ajal korrutasin aina, et “kõik on hästi, kohe saab tehtud, kohe issi lõpetab, kõik on imehästi, kõik on kõige paremas korras, põnnul on hea tuju” jne jne 🙂 Nimelt on meie majas kaks kõige hullemat asja igasugused mürisevad masinad ja see, kui mina aevastan. Nende kahe peale on kisa garanteeritud 🙂

Nii, kui esimesed küpsised valmis said, olid nad kohe otsas kah. Mina mõmisesin ja Karel korrutas, et päris hääd 🙂 Kartsin, et pildile ei jõuagi, aga õnneks veidi aja pärast õgardid rahunesid.

Minu hinnang: 5+++++++++++!
Kareli hinnang: 5. Karel kommenteeris, et rosinaid oleks võinud rohkem olla 😀

Ja nüüd järgmist reedet ootama… 😉

 


Üks arvamus “Kommipäev – Valeri küpsised” kohta

  1. I have to consume the possibility including thanking everyone for its well-written advice Could very well consistently really liked examining your web sites. We’re ready for the complete start connected with this college or university analyse while the full footwork wouldn’t have already been full-scale excluding on to your web site. A lot more is actually for any individuals, I’ll be pleased to help with what I had read from this point.

Kommenteerimine on suletud.