Veebruaribeebidega kokku saamas

Täna käisime Kreniga koos teiste titadega kokku saamas. Või oleks õigem öelda, et emmed käisid omavahel kokku saamas 🙂 Lapsed üksteise seltskonnast küll veel väga ei hooli ja üksteisest suurt välja ei tee. Kui, siis nii palju, et kui üks ees kisama pistab, panevad kõik ülejäänud ka solidaarsusest järgi 🙂

Ei, tegelt, päris nii see ei läinudki täna. Kren magas enne minekut umbes-täpselt 2 minutit ja autos ka magama ei jäänud. Ta jääb seal alati magama! Tõotas head… Mõtlesin juba hirmuga, mida see väsinud väikemees korraldama hakkab. Aga ei, kullapai oli täielik kullapai 🙂 Alguses uudistas niisama, oli rõõmsalt nõus ka teki peal olema ja ühtegi piuksu tema suust ei kuulnud. Mida ei saa teiste kohta öelda, nii et ekstra tubli poiss veel, et teiste jorinast ennast häirida ei lasknud.

Lõpuks otsustasin ka ikkagi magama kussutada, sest ka kõige suurem kullapai ei pea väga pikalt magamata vastu. Kuum, kuum, oi kui kuum oli… Mul tõsiselt higi lihtsalt voolas sellest, et see väike radiaator mul kaisus oli. Kodus meil õnneks nii kuum ei ole ja kodus kussutab Kreni tuttu Karel 🙂 Tema peab ju ka kuidagi kasulik olema 😉

Lõpuks siiski õnnestus…

… ja sain veel veidi pilte klõpsida 🙂

Viimasele pildile eriline tähelepanu 😉 Pildistades ei pannud ma üldse seda tähelegi, alles kodus pilte vaadates nägin, millega noormees tegeleb :))

Kareli kasulikkusest rääkides, siis mul on kodus üks kullapai veel. Koju tagasi jõudes olid toad ära koristatud, pesu ära korjatud ja uus pesema pandud, sada-aastat-edasi-lükatud-töö ehk kriuksuva vankri õlitamine ära tehtud… No super, koos me küll nii produktiivsed pole ja päevad saavad liigagi ruttu mittemidagi tehes läbi.

See tähendab üht – me Kreniga saame teiste titadega õige pea jälle kokku 😉

 

2 arvamust “Veebruaribeebidega kokku saamas” kohta

  1. Kadri, kas Sa käisid autoga seal? Tegin järeldused, kuna a ) Kren on turvahällis ja b) Karel õlitas kodus vankrit 😀 Ma arvasin, et Sa ei sõida autoga 😛

    1. Ikka käisin autoga jah… Ainult et Karel viis ära ja pärast tõi koju tagasi kah 😉

Kommenteerimine on suletud.