Viiene Kren

Milline on üks 5-kuune Kren?

Naeratav – kui talle naeratada, siis peaaegu alati naeratab ta vastu. Kui just suuri päikseprille ees pole – neid vaatab ta alati üsna umbusklikult. Ja kõditamine ei mõju, kuigi kõik seda alati proovivad. Lihtsalt naerata! Ja saad üliarmsa naeratuse vastu.

Kõike suhu toppiv – kõik, mis kätte satub, läheb otsejoones suhu. Olenemata suurusest, värvist, kujust, maitsest…

Halvasti magav – tema magama saamine on tavaliselt üsna keerukas protsess. Päevauned kestavad viimasel ajal umbes pool tundi ja öösiti ärkab ka ikka väga tihti… Täna öösel lausa 7 korda. Tavaliselt õnneks päris nii hull pole ja siinkohal peaks ka ära märkima, et tegelikult oli meil alles nädal tagasi ka kõige parem öö senini – vaid 1 ärkamine. Siis oli kohe kergelt ülepuhanud tunne 🙂
Seevastu vankris ja turvahällis magab tavaliselt õnneks väga kenasti.

Külas hästi käituv – nunnutamisele, väntsutamisele, sülle võtmistele peab üldiselt väga hästi vastu ja naeratab nunnutajatele palju 🙂 Tal aga peab laskma natuke olukorraga harjuda ja rääkida ei tohi väga valjult, sest Kren on ka väga…

…kergesti ehmuv – aevastused, naerupahvakud, valjud hääled, lärmi tegevad masinad, imelikud grimassid… Vahel ehmub ta ka sellises olukorras, kus polegi nagu midagi ehmatavat. Kisa on kõva, aga õnneks rahuneb sülle võttes üsna kiiresti.

Veidralt naerev – viimaste päevade uus leiutis on kurgupõhjast tulev naer. Kirjeldada on seda suhteliselt võimatu, aga kõlab umbes nagu kehh-hehh-uhh-ehh. Või midagi sinna kanti. Veider igatahes 😀

Kergesti aktsiooni minev – vahel läheb oma siputamisega nii pööraseks, et kõik proovivad teda meeleheitlikult kinni hoida, sest see on ju võimatu, et ta haiget ei saa, kui nii kõvad kolksud aina käivad. Tihti hakkab ka nina kaudu kõvasti õhku sisse tõmbama ja igale tõmbele järgneb alati köhatus. Nuuh-köhh-nuuh-köhh-nuuh-köhh… kuni maha rahuneb 😀

Uudishimulik – kõike tahab näha ja kätte saada.

Endale unelaulu laulev – vankris või turvahällis hakkab alati jorisema. Äää-äh, ää-äh… Alguses on silmad lahti, siis lähevad silmad vaikselt kinni ja ajapikku kaob tasakesi ka jorin ära.

Armas

ilus

hea…

4 arvamust “Viiene Kren” kohta

  1. NIi lahe mõte arbuus— Krenile paistab meeldivat:) Täielik ülevaade kodanik Krenist:)
    Hääääääää!

  2. Sinu kirjeldus Krenist on suht sarnane Jannule :DD:
    Kurgunaeru küll pole meil, aga ülejäänud suht sarnane. Jannu ka ehmub naljakates olukordades ja mitte alati ei hirmuta teda kõva naer jms.

    Ja unelaulu lauldakse meil ka (L)

Kommenteerimine on suletud.