Meie Kren on pooleaastane!

Täna on Krenil suur sünnipäev, pool aastat saab täis!

Selleks puhuks tahtsime talle Kareliga koos ise tordi teha. Noh, mina tahtsin rohkem muidugi ja Karel siis tuli ka kaasa 🙂 Otsisin eile netist tükk aega erinevaid ideid, kujundeid, šabloone… Kui järsku plahvatas, et Kren on ju Prääks!

Juba oma teisel kohtumisel rääkisime Kareliga naljaga, et oma last hakkame me Prääksuks kutsuma. Nii jäigi. Nii et Kren oli meil juba kuus aastat mõtetes ja juttudes olemas ja alati oli ta väike armas Prääks.

Seega – Prääksule prääksutort! Vaatasin üle, milline see part täpselt on ja joonistasin hambatikuga biskviidile kuju valmis. Karel küll protestis, et šablooni järgi tuleb teha ja prindime ikka välja, aga jäi mu joonistusega ikka rahule 🙂 Lõikasime välja, vahele sai kohupiima ja maasikamoosi terve suur kuhi. Peale niristasime glasuuri ja lainete jaoks värvisime mustikatega kohupiima… Kõik läks kui lenneldes, seniajani, kui oli aeg pardile nägu joonistada. Hingasin paar korda sisse-välja ja tegin kiirelt vaba käega näo valmis. Üks silm sai kaks korda suurem kui teine, aga tühja sellest, mõte ju loeb! 😀 😉 Karel oli naerukrampides ja keeldus sellist nägu tunnistamast. Pühkisin solvunult näo maha ja ütlesin, et ta ise siis paremini teeks. Tema (vastupidiselt minule) tõi pildi ette ja piinliku täpsusega üritas pardi näo igat nüanssi tabada. No ma ei ütleks, et oluliselt parem tuli, välja arvatud siis see mitu korda suurem silm 😀

Väga kuri part tuli välja. Kren oleks ära ehmatanud, kui me oleks hommikul sellise tordiga talle õnne soovima läinud! 😀 Võtsin hambatiku ja venitasin pardil suunurka ülespoole. Venitasin kohe mitu korda ja kõvasti, nii et suunurk sai peaaegu kõrva taha (kui me talle kõrvad oleks teinud 😉 ), aga eesmärk sai täidetud – kurjast pardist sai täitsa sõbralik part!

Krenile meeldis 🙂 Nii, nagu talle meeldib ka peaaegu kõik muu, tuleb ausalt tunnistada… Aga selle kõrval olekski eriti traagiline olnud, kui talle see tort poleks meeldinud 😀 Tahtis muidugi pläts-pläts teha ja varbad tal õnnestuski tordi sisse susada. Aga mis siis! See on Sinu sünnipäev ja Sinu tort, kallis poeg, tee mida iganes Sa soovid! 😀

Palju-palju õnne pooleaastase sünnipäeva puhul, meie kõige kallim Kren!

Sinu emme ja issi.

5 arvamust “Meie Kren on pooleaastane!” kohta

  1. Armastusega tehtud ja ilusad mõlemad ;D – nii tort kui Kren:)
    Mu meeltes on juba tordi maitse ka , te poeg annaks mulle kindlalt ühe tüki.
    Äitähh – vägagi hää.

  2. Juba poole aastane! :O Uskumatu ikka!!! Palju palju õnne!!

Kommenteerimine on suletud.