Titad said kokku

Eelmisel reedel said veebruaribeebid jälle kokku. Et eelmistel päevadel oli ilus ilm olnud, siis leppisime kokku, et oleme ikka jälle Kassitoomel ja naudime päikesepaistet ja värsket õhku. Hommikul ärgates oli aga ilm üpriski hall…  Käisin pidevalt akna pealt luuramas, et ega ei saja ja võite mu tuju ette kujutada, kui hakkaski tibutama. Mis saab siis nüüd?

Natuke oli veel kokkutulekuni aega ja pakkusin välja, et tuleme siis minu juurde. Tubades oli suur korralagedus, sest pidime hakkama asju pakkima ja riide- ning muud hunnikud olid igal pool laiali. Kamandasin Kareli kiirelt koristama ja aina käskisin aina hoogu juurde anda 😀 Ise lasin ka kätel kiirelt käia ja Krenile andsime käsu kätte olla rõõmus roosa beebi ja mitte nutta, sest emmel-issil on muud tegemist 😀 Oi, kuidas see Karel mind kirus, et oli siis seda vaja ja lubas tagasi teha ja kätte maksta ja mida kõike veel… Paar minutit enne esimeste külaliste tulekut tõmbasime tolmuimeja juhtme seinast välja 😉

Kuna kokkutulek oli kokku lepitud ikkagi Kassitoomele ja kõigil nendest plaanidest, et hoopis minu juures asi toimub, aimugi polnud, pidin kuidagi Kassitoomele ka jõudma. 14.55 sain kodust minema… Ja mul ei ole mitte 5 minuti tee sinna. Jooksin nii nagu ma pole ikka mitu aastat juba jooksnud 😀 Vahepeal kiirkõndi ja hingeldamist ka sekka. Karel jäi siis koju külalisi ootama ja vastu võtma.

Titasid tuli kokku jälle palju. Üks armsam kui teine. Üks nunnum kui teine. Üks osavam kui teine. Kren muidugi kuulub nende vähemosavate hulka 😀

See pilt ilmestab seda hästi. Mõni paneb juba käpukil ringi, Kren lösutab ikka kõhu peal ja lutsutab teki otsa 🙂 Kellel ikka on vaja kuhugi minna, peaasi, et midagi lutsutamisväärset käeulatuses on, siis on elu ilus.

Ka teistel oli lutsutamine väga popp. Lutsutati vaipa, tekki, ennast, teisi, oma mänguasju ja võõraid mänguasju…

Need, kes parasjagu midagi ei lutsutanud, mängisid kas lennukit või olid niisama nunnud 🙂

Karel sai kokkusaamise lõpuks ka mossitamisest üle ja oli isegi nõus pilti tegema 😉

Nii palju oli meid siis seekord. Eks paistab, palju järgmisel korral on. Mina olen niikuinii kohal, mulle lihtsalt hullult meeldib kokkutulekutel käia! 😀

4 arvamust “Titad said kokku” kohta

Kommenteerimine on suletud.