Suur poiss Kren

Juba pikka aega mõtlesin ma sellele, et peaks vaikselt Kreni korviosast istumisosasse ümber kolima. Jalad olid juba krõnksus ja mujalt tuli ka surve, sest kõik veebruaribeebid kolisid aina ümber. Meie ei saa ju kehvemad olla 🙂

Tegin siis südame kõvaks ja lasin Karelil selle vahetuse ära teha. Tõesti oli tunne, et pisibeebist sai järsult suur poiss. Mulle nii meeldis see korv – suur ja mahukas ja Kren oli seal nagu soojas pesas, külma, tuule ja kurja maailma eest kaitstud 🙂

Krenil on suhteliselt suva 😀 Korvis oli ta ka rahul ja vankrisõidu vastu ei protesteerinud. Nüüd istumisosas saab ta samuti hästi magada, boonusena veidi paremini ringi vaadata, nii et talle sobib. Peaasi, et õue saab 😛
Mina olen see, kes veel harjuma peab. Tundub tühine asi, aga samas nii eriline ka 🙂

2 arvamust “Suur poiss Kren” kohta

  1. Kui mul Liisu omal ajal korvist istumis osasse üle kolis siis ma elasin ka seda nii üle 😀

  2. Sama siin! Mul ka oli pisar silmas, kui ei jäänud muud üle, kui korv välja vahetada. 🙂

Kommenteerimine on suletud.