Tegin pilti. Evelin ja Simon Kristofer

Eile oli üks mõnus päev. Sain nimelt natuke kätt harjutada ka kellegi teise kui Kreni peal 😀

Poseerisid mulle veebruariemme Evelin ja tema poeg Simon Kristofer. Simon pidi tegelikult jaanuaris sündima, aga ta otsustas, et tahaks ikka Kreniga samasse kuusse saada ja tänu sellele me omavahel tuttavaks saimegi. Kuigi sellel hetkel oli Simoni emmel niikuinii nii kõrini kui veel olla sai, siis tegelikult on ju täitsa tore, et poiss natuke viivitada otsustas 🙂

Saime eile Toomemäel kokku ja vaatasime ringi, et kus võiks pilti teha. Kahju, et värvilisi lehti nii vähe oli, oleks väga tahtnud lehehullamise pilte ka teha. Aga eks siis järgmisel korral.

Siin siis veidi pilte, võiks öelda, et minu täitsa esimene pääsuke. Arvestades kui vähe ma alles olen pildistamise vastu huvi tundnud ja kui vähe ma tegelikult sellest tean (seda vist ei tohiks rääkida, kui ma tahan, et keegi veel mu kaamera ette kunagi tuleks 😀 ), siis jäin ise küll väga rahule. Ja tundub, et Evelin ka. See ongi kõige tähtsam 🙂

Üks arvamus “Tegin pilti. Evelin ja Simon Kristofer” kohta

Kommenteerimine on suletud.