Haigemaja

Oleme jälle kõik koos haiged ja üldse pole viitsimist ja jõudu kirjutada. Peab hoopis kiirelt ravima, sest nädalavahetusel ootab meid mitu vägagi tähtsat sündmust…

Kõigepealt jäi haigeks Kren.  Ta hakkas juba nädalavahetusel köhatamisega pihta, kusjuures ta tegi seda ainult magades. Ärvel olles mitte kordagi. Ja läks vaikselt aina hullemaks ja teisipäeva õhtul ta aina köhis ja öökis, kui tatt kurku valgus. Võimatu oli teda magama saada – õnnestus juba ja siis kohe varsti ajas köhiöökimine ta taas üles. Nuttu oli palju. Ründasime haigust kõige võimalikuga, mis pähe tuli: tegime aina auru, kasutasime Humerit ja aspiraatorit, määrisime hanerasva, üritasime isegi jalavanni teha. See viimane oli küll Kreni arvates lõbustusatraktsioon ja vett lendas laias kaares, aga no saime vähemalt siis lapse tuju heaks teha 😛 Villased sokid panime jalga ja käisin poest küüslaulu ostmas…
Mõjus! Kren vaikselt paraneb ja ajab veel veidi köhima, aga algusega pole võrreldavgi.

Aga siis hakkasime meie Kareliga ennast imelikult tundma. Eile oli nina kinni pidevalt ja täna juba tilgub… Pea ka valutab ja kuidagi raske ja ebamugav on olla. Nüüd me siis aurutame siin ennast kordamööda ja jalavanni peaks ka tegema…

Üks väike video ka siia lõppu sellest, kuidas me endale siin toas tegevust leiame 🙂