Kreni käputamine

Oma 8. kuu sünnipäeva õhtul 10 minutit enne kaheksat hakkas Kren järsku käputama. Oi, kui kaua me oleme seda oodanud, teda aina meelitanud ja utsitanud… Ja läks ikka nii, nagu kõik räägivad – järsku ja ise.

Karel pikutas põrandal ja vaatas telekat, ma istusin diivanil, kui järsku silmanurgast nägin, et Kren liikus. Ma ei suutnud oma silmi uskuda. Sosistasin kiirelt Karelile, et vaaaaata ometigi! Ja ta tegi seda veel ja veel ja lapsevanematel pidi suurest õnnest pisar silma tulema.

Täna sain selle video peale ka väikese meelitamisega 🙂 Puldi peale käputatakse või teise maailma otsa mulle tundub. Nii ka täna 🙂 Andestage, et mul suurest ähmist käsi natuke värises 😉

 

2 arvamust “Kreni käputamine” kohta

  1. No, Kadri ja Karel! Jalad kõhu alt välja ja kas kõik lapsele mittesihipärased asjad, mis, oi, kui huvitavad tema jaoks võivad olla, on tema kõrguselt ja haardeulatusest ära koristatud?

Kommenteerimine on suletud.