Pakkimine täies hoos

Viimaseid päevi on täitnud pakkimine ja veelkord pakkimine. Kareli asjad on juba ammu koos, Kreni omad ka peaaegu. Mina olen see, kes veel tualette valima peab, kõike ju ei saa kaasa vedada 😛

Üllatavalt kergelt on tegelikult siiani läinud. Mõned asjad on küll veel pakkimata, kuid hetkeseisuga tundub, et kohvrisse jääb ruumi ülegi 😀 Vat seda ma poleks küll uskunud ja ilmselt oleks mul juba kolmas kohver, kui üksi asju valiksin. Karel on meie pere kainelt mõtleja ja küsib kahtleva häälega, et kas mul on ikka kaheksateistkümnendat pluusi ka vaja, äkki seitsmeteistkümnest juba piisab 😛

 

Närv hakkab juba sisse tulema küll. Tegelikult olen ma juba ammu närvis, kui ausalt tunnistan. Üldse mitte sellepärast, mis seal kohapeal toimub ja kuidas seal läheb, vaid sellepärast, kuidas me selle pika lennureisiga hakkama saame. Õigemini kuidas Kren saab. Ta on õnneks üsna rahulik põnn ja võõras kohas käitub eriti hästi, nii et ehk ei peaks põdema. Aga no kuidas ma nii saan…

Uhh, paar päeva ainult veel! Uskumatu!

Üks arvamus “Pakkimine täies hoos” kohta

  1. Eks see väike närv käi asja juurde:) Aga , Kreni pärast ei tasu muretseda ta saab suurepäraselt hakkama koos oma armsate vanematega! Jään teid pikisilmi tagasi ootama. Vaimustav saab teil seal Aasias olema . Turvalist reisi . Hoian teil silma peal:)

Kommenteerimine on suletud.