Jõulud siin

Mitmeid kordi on muret tuntud, et kuidas me need jõulud siin ära peame ja kuidas Kreni esimesed jõulud mööduvad. Jõuluvana jääbki nägemata…

Kui täna õhtul poodi läksime, siis võtsime fotoka kaasa, et näidata, et päris nii see siiski ei lähe. Ka siin on igal pool jõuluehted – kaunistatud (kunst)kuusepuud, tulukesed-lambikesed, kuld-kard, häid pühi soovivad sildikesed ja palju muud. Pea igas poes mängivad meile tuttavad jõululaulud ja nii saab ka siin jingle bellsidele kaasa ümiseda. Väga mõnus ja isegi jõululik tunne on. Ma poleks uskunudki, et siin kuumas ja palmide keskel võiks see võimalik olla…

Nagu öeldud, siis kaunistusi on palju. Meie “supermarketi” ees on uhke kuusepuu. Ja tänaval kõndides on igal pool näha vilkuvaid jõulutulekesi…

Kuna siin päris kuuski pole, siis on lähenetud loominguliselt.  Ka palm kõlbab hästi jõulupuuks, kui väga tahta 😉

Suure poe ees oli suur ja uhke kuusepuu, palju uhkem, kui see esimesel pildil nähtu. Tung oli suur, iga külje peal keegi poseeris, keegi pildistas, keegi naeris, keegi kallistas puud, keegi üritas puu otsa ronida, keegi seisis niisama ees… Tükk aega läks enne kui jaole saime. Klõps-klõps ja juba kõnniti peaaegu pildile sisse… Peame mõnel rahulikumal ajal uuesti proovima minema, saab ehk mõne selgema pildi 🙂

Mina sinna kuuse juurde enam trügima ei läinud. Kommipulgad olid sellel hetkel täitsa vabad ja pugesin ühe taha 🙂

Isegi jõuluvana on meil olemas. Noh, või jõulunoor… Päris vanakese mõõtu ta välja ei anna ja kui esimest korda seda “taadikest” nägin, siis ajas naerma küll. No kui paremat pole võtta, siis ajab asja ära 😉 Ilus siresäärne jõuluvana meil vähemalt.

Ja kingitused, mida see jõuluvana toob, on vot nii suured. Kümme Kreni mahub kingituse otsa istuma!

Nii et jõulud meil ja Krennul kohe kindlasti tulevad. Lihtsalt natuke teistmoodi! 😉

5 arvamust “Jõulud siin” kohta

  1. Kusjuures mul on ka kohati siin nn soojal maal rohkemgi jõulutunnet kui Eestis.Mõnusat jõulu teile!

  2. Jõulud tulevad teil isegi varem kui meile, ainult et siis kui meie jõululaupäeval kummikutega läbi sopa kirikust koju sumame saate teie mõnusalt plätudega ringi lasta 😉 Pühad vist ongi rohkem hinges kui ümbruses kinni. Mõnusaid pühi teile! 😉

  3. Nii tabavalt öeldud Liisi 😀 Mulle tundub, et lõuna- ja aasjapoolsemates riikides on see jõulutunne kuidagi teist moodi. Paar aastat tagasi käisime veidi enne jõule Tenerifel ja seal sellist ostlemist polnud nagu siin. Isegi nendest päris suurtes marketites. Tenerife supermarketid on ju samasugused nurgapealsed väikesed poed nagu Teil seal. Seal pandi rohkem rõhku jõulutunde loomisele ehitud majade ja puude näol.
    Nautige oma liivaseid jõule sama palju nagu mina nautisin oma liivast sünnipäeva 2008 (vist) aasta veebruaris. Uusaastapidu on seal kindlasti uhkem, kui siin 😀

  4. Ilusad jõulud seal teil….minul siin pole sel aastal üldse veel jõulutunnet tekkinud…

  5. Aitäh teile ilusate soovide eest 🙂 Kusjuures jah, shoppamisele siin nii suurt rõhku ei panda. Alles nüüd on need kaunistused ilmunud, nädalakese ehk olnud. Eestis ju juba oktoobrist alates poodides jõulud käes 🙂

Kommenteerimine on suletud.