Jätkuvalt sünnipäevalainel

Veidi aega tagasi (kalendrist praegu vaatasin, et juba pea kaks nädalat tagasi!) käisime ühel sünnipäevapeol, mis oli nagu Kreni sünnipäev, aga samas ka paljude teiste laste sünnipäev. Nimelt pidasid suurt ühissünnipäeva veebruaripõnnid, kellega koos Kren pereklubis kasvab.

Pidu toimus Tallinnas Riki-Tiki mängutoas. Et me ilusasti õigeks ajaks kohale jõuaks ja ei peaks kohe pärast Kreni ärkamist pikka sõitu ette võtma (see oleks tähendanud, et autos ta uuesti ei uinu ja ma pean üle kahe tunni talle klouni mängima 😛 ), tulime minu ema-isa juurde juba eelmisel õhtul ära. Taktika töötas – Kren sai pisikese lõunaune Kehrast Tallinnasse sõites ära teha ja me jõudsime õigeks ajaks! Me jääme viimasel ajal igale poole hiljaks, täitsa häbi kohe… Ma ei tea, millest see tuleb, muidu oleme alati sellised olnud, kes pigem varem jõuavad.

Pidu oli vahva, lapsi-emmesid tuli kokku pea 20 ja mänguaega oli lausa 3 tundi. Sünnipäevalapsed hakkasid küll juba 2 tunni pärast väsimuse märke näitama ja kogu aega ära kasutada ei jaksanud. Kõik olid nii palju kasvanud, viimati oli selline suur kokkutulek siis, kui lapsed olid vist 4-kuused. Kõik olid nii teist nägu läinud ja no beebidest ei anna enam küll rääkida, suurte laste näod juba peas.

Seekord olin fotograafiks mina ja järgnevalt näitangi natuke pilte.