Dolo – Casa a Colori

Selle reisi jooksul oleme me ööbinud päris mitmes erinevas hotellis, lugesin kiirelt neli kokku. Umbes kuus tuleb veel lisaks… Päris mitu 🙂
Kui hakkame järgmisesse sihtkohta sõitma, lööme üldjuhul lahti google mapsi ja vaatame, mis linnad/külad tee peale jäävad või mis on meie uue sihtkoha läheduses. Kui sobiv koht suvaliselt välja valitud, avame www.booking.comi ja otsime, kas selles külakeses hotelle ka leidub. Suurtes linnades me üldjuhul peatuda ei taha, väiksed on kuidagi võluvamad ja vaiksemad ning odavamad kah.

Nii jõudsime ka siia, Dolosse. Tahtsin kindlasti Itaalias olles Veneetsias ära käia ja kaarti uurides valisin täiesti suvaliselt Dolo välja. Hotelle oli pakkuda lause mitmeid ja võtsime lihtsalt ühe esimestest pakututest ära. Ma ei pööranud piltidele isegi väga suurt tähelepanu, peaasi, et ühisvetsu pole ja kümne teise inimesega samas toas ei pea ööbima 😛 Muus eriti vahet pole, kuna üheski kohas me niikuinii väga kaua ei peatu.

Kohale jõudes üllatusime väga meeldivalt. Kui siiani ongi hotellid olnud sellised, et midagi väga hullu pole, aga midagi erilist ka mitte, siis see on hoopis teine tera. Tegu on vanema kivimajaga, mis on väga kenasti korda tehtud, kuid välja näeb kõik ikka kui vanaaegne. Meil on isegi rauast trellid akna ees 🙂 Väga-väga kihvt. Seest on kõik krohvitud, laes on vanad puittalad, telliseid on palju kasutatud… Ühesõnaga kõik täpselt nagu mulle meeldib ja nagu kunagi ehk ka meie majas olema saab 🙂

Eile õhtul jalutasime ümber maja ja tegime pilte. Kui ma tavaliselt väga hotellidest pilti pole teinud, siis see väärib küll jäädvustamist 🙂 Nüüd siis tulebki hunnik pilte.

Soovitan soojalt 😉