Evelin + Ainar. Pulmapäev + trash the dress

Nii kaua, kui ma Evelini tunnen, tean seda, et tema kohe kindlasti tahab abielluda. Unistus ja plaan olid kogu aeg olemas, aga millegipärast lükkus asi aina kaugemale ning tihti oli jutt, et ehk kunagi ikka…

Järsku toimusid asjaoludes mingid müstilised pöörded 🙂 Ühel päeval tuli Evelin minuga lobisema ja ütles, et nad nüüd teevad asja ära. Minu jaoks täiesti üllatuslikult järsku. Evelin oli ka kogu aeg rääkinud, et mina kindlasti nende pulmas pildistan – et.. abiellutegi? Et… ma peangi nüüd pildistama? Eeehhheehhhhhh, kujutasin ette, et mul on veel aastaid aega ennast täiendada ja asja õppida, aga nemad siis nüüd järsku otsustasid nii. Noo… Muidugi olin nende üle väga õnnelik ja eks sain kiirelt ärevusest üle ja jäi ainult loota, et saan hakkama. Vist sain 🙂

Ühel hommikul helises mu telefon, helistajaks Evelin. Nemad käisid registreerimisaega kirja panemas ja 18. juuli paluti mul ära broneerida. Mind võttis kokutama… Eeee, hüüdsin Karelile, et mitmendal meie pulma-aastapäev oligi?! Karel kinnitas, et 18 jah. Nii et nüüd saame samal päeval pulma-aastapäeva tähistada, meie oleme lihtsalt 3 aastat neist ees. Seega kuidagi muudmoodi meil seda sel aastal tähistada ei õnnestunudki, aga see oli ka väga armas viis ja saime šampuseklaase kokku kõlistada ka natuke enda peale mõeldes 🙂

Pulmapäeval saime kokku juba varakult, lõuna ajal ilusalongis. Nii et tegu oli minu esimese täispika pulmapildistamisega, mis algas ettevalmistustega ja lõppes pärast tordi lahtilõikamist. Ilm oli kaunis nagu meie pulmapäevalgi ning vaatamata Simoni vastumeelsusele pulmade osas (ehk siis terve registreerimise aja ütles ta valjuhäälselt oma sõna sekka 🙂 ) läks päev kenasti ja kaunilt. Simon on ju harjunud, et emme ja issi on tema päralt, mitte kõikide külaliste ja valjuhäälse onu päralt, kes seal ees mingit tõsist juttu ajas 🙂


Aga ega pulmapäevaga asi ei piirdunud. Pildistada on ju äge ja teeme seda veel! Järgmisel päeval läksime pulmariietega vette ehk siis peenemalt öeldes trash the dressi tegema 🙂

Kui tavaliselt tehakse seda mere ääres, siis Tartus või Tartu lähedal on mere leidmine raskendatud 😛 Emajõgi ja Anne kanal pole ka nagu see, mida me ette kujutasime… Seega sõitsime mitu kohta läbi, et midagi sobivat leida ja peatusime lõpuks Tabiveres järve ääres. Pealtvaatajaid-ringiujujaid aeg-ajalt veidi oli, aga no mis parata 🙂 Saime küll palju uudishimulikke pilke. Üks vanaonu tuli lausa uurima, kas me oleme Tallinnfilmist 😀 Hehehee, no mitte päris 🙂

Ilusat abielu teile, Evelin ja Ainar! Kallistused teile 🙂