Minu esimene beebi

Lõpuks see õnnestuski – ma sain esimest korda pildistada päris pisikest beebit 🙂 Jehuu, olin seda tõeliselt kaua oodanud 🙂

Terve see suvi on olnud väga töine ja olen saanud pildistada rohkem, kui loota-unistada julgesin. Rasedaid on mu kaamera ette sattunud üksjagu ja vist kõik on lubanud mind jälle külla kutsuda, kui beebi käes on. Peaaegu kellelgi veel pole, nii et olen pidanud kannatlikult ootama… Kuni me kohtusime ühel kokkutulekul pisikese Lenna emmega ja leppisime kokku, et lähen paari päeva pärast pilti tegema.

Läksingi, hirmus närv oli sees 🙂 No mul on peaaegu alati sabin sees, aga kui selline täitsa esmakordne asi on, siis on kohe topelt. Pakkisin oma peapaelakesed kaasa, mille olin ammu beebisid oodates ära tellinud (tegi need Maris Puust, Facebookis Murka käsitöö) ja lootsin kõige paremat.

Läkski hästi, beebi oli imearmas ja rahulik 🙂

Kui ärkvelolekupildid tehtud, oli aeg hakata beebit tudule uinutama. Kui emme tehtud mõnus kombekas selga sai, uinus ta küll hetkega.

Aga… tahtsime ta ju paljaks koorida. See ajas muidugi kohe jälle üles ja enam see uni nii kergelt ei tulnud. Aega võttis, aga asja sai ja lõpuks see pisike ime uinus 🙂


Hakkasime aga igasuguseid lillekesi-peapaelu sättima.

Kuna see täitsa esimene kord oli, siis väga teda liigutada ei julgenud. Ärkab veel üles 😛 Kui lõpuks seda teha julgesime ja ta laua peale kausi sisse tõstsime, tegigi silmad lahti ja avaldas arvamust, et tema rohkem ei viitsi 🙂 Siin vaikselt piilub:

Nii armas oli see pisike Lennake, et makoheeivõi 🙂